Datos de la actividad
Título
Taller de licors tradicionals
Resumen
En aquest taller pràctic es farà una visió detallada dels principals licors que s'han elaborat tradicionalment a les nostres terres (cafè licor, herbero, patxaran, cantueso, vi d’anous, absenta, etc.). L'objectiu és recuperar i posar en valor aquest patrimoni immaterial que els nostres avantpassats ens han deixat i que poden suposar un incentiu per a millorar les economies rurals. Durant la sessió es veurà com es preparen aquestes begudes i cada assistent podrà fer-se el seu propi licor.
Objetivos
Donar a conèixer els principals licors del territori mediterrani. Explicar les formes d’elaboració tradicional de les begudes alcohòliques.  Detallar aspectes històrics i curiositats lligades a cadascun d’aquest licors. Informar sobre la normativa vigent en matèria de licors i parlar sobre les figures reguladores d’aquests productes.
Público objetivo
General
Área de conocimiento
CIENCIAS
Código UNESCO
24 · CIENCIAS DE LA VIDA
Idiomas
Castellano · Valenciano