Datos de la actividad
Título
Sabor, salut i sostenibilitat. L'alternativa culinària i gastronòmica de la Dieta Mediterrània
Resumen
La població espanyola està allunyant-se cada vegada més del patró alimentari que representa la Dieta Mediterrània i del model de producció i consum d'aliments que la sustenta. Ens enfrontem al repte de recuperar-lo, però també a l'oportunitat de poder practicar una cuina i una gastronomia de proximitat, que a més de respectar l'estacionalitat dels productes i afavorir la biodiversitat, fa compatibles el sabor, la salut i la sostenibilitat.
Objetivos
Fomentar una alimentació responsable i avançar, a través d'una gastronomia de proximitat, en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Promoure la recuperació i adaptació de la Dieta Mediterrània als actuals requeriments dietètic-nutricionals.
Público objetivo
General · Juvenil · Infantil
Área de conocimiento
Ciències de la salut
Código UNESCO
32 · CIENCIAS MÉDICAS
Idiomas
Castellano · Valenciano