Dades de l'activitat
Títol
Sabor, salut i sostenibilitat. L'alternativa culinària i gastronòmica de la Dieta Mediterrània
Resum
La població espanyola està allunyant-se cada vegada més del patró alimentari que representa la Dieta Mediterrània i del model de producció i consum d'aliments que la sustenta. Ens enfrontem al repte de recuperar-lo, però també a l'oportunitat de poder practicar una cuina i una gastronomia de proximitat, que a més de respectar l'estacionalitat dels productes i afavorir la biodiversitat, fa compatibles el sabor, la salut i la sostenibilitat.
Objectius
Fomentar una alimentació responsable i avançar, a través d'una gastronomia de proximitat, en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Promoure la recuperació i adaptació de la Dieta Mediterrània als actuals requeriments dietètic-nutricionals.
Públic objectiu
General · Juvenil · Infantil
Àrea de coneixement
Ciències de la salut
Codi UNESCO
32 · CIÈNCIES MÈDIQUES
Idiomes
Castellà · Valencià